
sunnuntaina on hyvä syödä viikonlopun ylijäämät pois, tällä kertaa jääkaappiin oli jääny tofua sekä kasa vihanneksia. Omat yrttini alkavat olla myös syömäkelpoisia joten käytin myös niitä.
Tarvikkeet
tofua
salaattia
kurkkua
tomaattia
paprikaa
kesäkurpitsaa
porkkanaa
ananasta
sipulia
valkosipulia
mozzarellaa
himalajansuolaa
pippuria
sweet & chili kastiketta
oliiviöljyä
minttua
basilikaa
Tofu kannattaa marinoida ennen paistamista, itse pidin tofua noin vuorokauden marinoinnissa. Marinaadissa käytin soijaa, sweet & chili kastiketta, valkosipulia sekä jotain bbq kastiketta. Tofu kannattaa paistaa aika isoissa paloissa, jotta se pysyisi paremmin kasassa. Tee salaatti valmiiksi. Tofut grilliin noin 10. minuutiksi, tai kunnes tofun rakenne on muuttunut hieman tiiviimmäksi ja se on saanut hieman väriä. Jos mahdollista kannattaa myös lisätä salaattiin tuoreyrttejä, kuten basilikaa,minttua,oreganoa tai oikeastaan iha mitävaan. : )
hyvää kesän jatkoa kaikille !
Sticky kiittää ja kuittaa, morjè
feta > mozzarella
VastaaPoista