tiistai 25. toukokuuta 2010

keitettyjä perunoita ja lohta smetana-kastikkeessa.













huhu, täydellistä ! Uusia perunoita keitettynä, Lohifile smetanan kera ja tilli kermaviili-kastike.

Tarvikkeet
1 kg lohifile
suolaa ( himalajan suolaa )
sitruuna- ja mustaa-pippuria
1 tilliruukku
1 sitruuna
1 smetana purkki
perunoita
1 kermaviili purkki
1 pieni punasipuli
1/2 pienestä kurkusta
vähän?! suolakurkkua

Laita vesi kiehumaan, laita perunat sekä noin puolet tillistä sinne. Voitele uunivuoka voilla, laita kala sinne. Reilusti suolaa sekä mustaa- ja sitruunapippuria, purista yhden sitruunan mehut sekä kaada smetana kalan päälle, sitten uuniin 180-astetta ja n. 30min.

Kermaviilin vuoro sit. Kaada kermaviili johonkin syvään astiaan. Leikkaa loput tillit, punasipuli sekä kurkut sinne. Lisää suolaa sekä pippuria ja sekoita hyvin.

Ai ai ai on tää kesä ihanaa aikaa, PEACE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti