Aina yhtä maistuva ja nopea valmistaa !
Tarvikkeet
2 pakettia pekonia
1/2 purkkia kermaa
4 kananmunaa
1 iso sipuli
4 valkosipulin kynttä
Oliiviöljyä
Parmesaania
Spagettia
Pistä vettä lämpenemään ja spagetit sinne. Paista pekonit ja sipulit, erottele kahdesta kananmunasta keltuainen ja laita ne kulhoon. Riko loput kaksi kananmunaa kulhoon, lisää kerma sekä n. 100g parmesaani juustoa. Lopuksi suolaa ja pippuria aika reilusti.
Kun Spagetti on kypsää siivilöi vedet pois, lisää oliiviöljy ja pekoni-sipuli seos. Tämän jälkeen kaada muna-kerma-juusto seos spagetin sekaan ja sekoita hyvin. Pieni kuumennus on ehkä tässä vaiheessa vielä suositeltavaa, jotta juusto sulaisi kunnolla.
ps. mielestäni ei ole tarkoituksena, että pastaan jäisi mitää lientä tai kastiketta. Joten tämän ohjeen mukaan melkee voi laittaa yhden kokonaisen spagetti-pussin, jolloin spagetti näyttää siltä että siinä ei edes olisi kastiketta. tjsp ?!.
sticky kiittää ja kuittaa, peace out !
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti